fbpx

Vi er spesialister på bergvarme

Vi har lang og solid erfaring innen prosjektering, energibrønnboring og overlevering av komplette varmesystem

Vi er spesialister på bergvarme

Vi har lang og solid erfaring innen prosjektering, energibrønnboring og overlevering av komplette varmesystem!

Hvorfor Bergvarme?

Bergvarme er en jevn og pålitelig energikilde som egner seg svært godt til å bli utnyttet ved hjelp av en bergvarmepumpe. Med bergvarme kan du dekke det meste av energibehovet i din bolig. Energien som du sparer, betaler ned investeringen i løpet av 8 til 12 år (i noen tilfeller enda raskere).

Hvorfor Hitech Energy?

Hitech Energy er totalentreprenør og leverer komplette bergvarmeanlegg til alle typer bygg. Vi har lang erfaring med prosjektering og leveranse til private boliger, borettslag og næringsbygg. Vi finner optimal løsning for ditt bygg. Vi besitter solid erfaring og gode kundereferanser. Derfor har vi våre egne fagarbeidere og håndverkere på alle viktige områder gjennom prosjektet.

Se noen av våre

Prosjekter

Hitech Energy har levert en rekke spennende prosjekter innenfor bergvarme og energibrønnboring. Les mer om noen av prosjektene her. Har du spørsmål? Ta kontakt.

mortenstunet installerer bergvarme og sparer på oppvarming.

Mortenstunet har installert bergvarme

På Tåsen i Oslo finner vi Mortenstunet. Her er det 58 leiligheter fordelt på 2 boligblokker med et stort, grønt og frodig fellesareal i midten som nå henter varme fra bakken for oppvarming og varmt vann med bergvarme. Blokkene ble bygd i 1956.
Bergvarme og brønnpark til Øvre Eiker Rådhus

Nå blir det bergvarme til Øvre Eiker Rådhus og Hokksund Ungdomsskole

Vi har startet arbeidet med boring av energibrønnpark for bergvarme i rådhusparken i Hokksund. Totalt 16 energibrønner skal være klare til 15 oktober i år
Würth Norge investerer i bergvarme fra Hitech Energy

Würth Norge AS investerer i bergvarme

I disse dager er det full aktivitet på Morteveien på Hagan ved Würth sitt hovedlager når de nå skal få installert bergvarme.