fbpx

Vi er spesialister på bergvarme

Vi har lang og solid erfaring innen prosjektering, energibrønnboring og overlevering av komplette varmesystem

Vi er spesialister på bergvarme

Vi har lang og solid erfaring innen prosjektering, energibrønnboring og overlevering av komplette varmesystem!

Hvorfor Bergvarme?

Bergvarme er en jevn og pålitelig energikilde som egner seg svært godt til å bli utnyttet ved hjelp av en bergvarmepumpe. Med bergvarme kan du dekke det meste av energibehovet i din bolig. Energien som du sparer, betaler ned investeringen i løpet av 8 til 12 år (i noen tilfeller enda raskere).

Hvorfor Hitech Energy?

Hitech Energy er totalentreprenør og leverer komplette bergvarmeanlegg til alle typer bygg. Vi har lang erfaring med prosjektering og leveranse til private boliger, borettslag og næringsbygg. Vi finner optimal løsning for ditt bygg. Vi besitter solid erfaring og gode kundereferanser. Derfor har vi våre egne fagarbeidere og håndverkere på alle viktige områder gjennom prosjektet.

Se noen av våre

Prosjekter

Hitech Energy har levert en rekke spennende prosjekter innenfor bergvarme og energibrønnboring. Les mer om noen av prosjektene her. Har du spørsmål? Ta kontakt.

Bergvarme til borettslag

Bergvarmeanlegg til St.Hansberget Borettslag

St. Hansberget Borettslag er fornøyd med sin avgjørelse om å investere i bergvarme i sameiet sitt. Tallene for fjoråret taler for seg – regnestykket viser at de har spart 3,5 millioner kroner på sin brønnpark sammenlignet med om de hadde beholdt sine daværende el-kjeler.